Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

 
 

 

 

WILMEX

[Poland]Przesiewacze do mąki i produktów sypkich

Wypróbowana metoda przesiewania i podawania mąki i produktów sypkich Przesiewacz idealnie oczyszcza mąkę lub dowolny produkt sypki z wszelkich zanieczyszczeń a następnie podaje go do dzieży lub innego urządzenia na wysokość nawet do 5,0m. Jednocześnie z przesiewaniem następuje spulchnienie i napowietrzenie, co polepsza chłonność wody podczas mieszania ciasta, poprawiają się warunki fermentacji półproduktów i ciasta a tym samym wydajność i jakość pieczywa. Budowa i wyposażenie: [...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjmowanymi

Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjmowamymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżą stałą

Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami stałymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjezdnymi

Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjezdnymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...]

EurocompanyDetails...


[Poland]Ugniatarki do twardych ciast

Przeznaczenie: Idealne przy produkcji pierników, pierogów, słonych paluszków, precli, makaronu, pizzy, ciastek itp., jak również do przygotowania różnego rodzaju mas w produkcji spożywczej. Ugniatarki WILMEX wykazują się bardzo dobrymi walorami technologicznymi przy produkcji ciast bardzo sztywnych i ciężkich. Zalety naszych nowych ugniatarek: * cicha i bezawaryjna praca * idealne przygotowanie ciasta * solidna stalowa podstawa zaopatrzona w kółka jezdne i stopki [...]

EurocompanyDetails...